In de branche: Meer loon in nieuwe cao

Redactie Redactie
• Laatste update:

Facom stapt in phones

Gereedschapsfabrikant Facom introduceert een lijn smartphones en een tablet, speciaal voor gebruik in de werkplaats. De toestellen kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig. De lijn bestaat uit een mobiele telefoon, een smartphone met druktoetsen, een smartphone met aanraakscherm en een tablet. Ze draaien op Android software, zijn uitgerust met een dubbele simkaart, hebben een walkietalkie-functie en een ingebouwde zaklamp.

Pneusmart rolt uit

Pneusmart heeft in een investeringsronde 765 duizend euro opgehaald. Met dit geld wil de online bandenshop zijn positie in Nederland, Duitsland en Italië versterken en zijn activiteiten uitrollen in de rest van Europa. Pneusmart zet in Milaan een regionaal hoofdkantoor op, van waaruit de activiteiten in Zuid-Europa worden gecoördineerd. Pneusmart heeft ook een kantoor in Amsterdam.

Kwik-Fit kijkt naar franchise

Garageketen Kwik-Fit onderzoekt de mogelijkheden om zijn netwerk uit breiden met franchisevestigingen. Op dit moment kent Kwik-Fit een filiaalstructuur. Volgens directeur Martin Post loont het in kleinere steden tot circa 20 duizend inwoners niet om zelf een nieuwe vestiging te openen. “We zoeken daar naar autobedrijven die aan onze eisen voldoen, voor een hard franchiseconcept vergelijkbaar met dat van McDonald’s.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

In de branche: Meer loon in nieuwe cao | Automotive Online

In de branche: Meer loon in nieuwe cao

Redactie Redactie
• Laatste update:

Facom stapt in phones

Gereedschapsfabrikant Facom introduceert een lijn smartphones en een tablet, speciaal voor gebruik in de werkplaats. De toestellen kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig. De lijn bestaat uit een mobiele telefoon, een smartphone met druktoetsen, een smartphone met aanraakscherm en een tablet. Ze draaien op Android software, zijn uitgerust met een dubbele simkaart, hebben een walkietalkie-functie en een ingebouwde zaklamp.

Pneusmart rolt uit

Pneusmart heeft in een investeringsronde 765 duizend euro opgehaald. Met dit geld wil de online bandenshop zijn positie in Nederland, Duitsland en Italië versterken en zijn activiteiten uitrollen in de rest van Europa. Pneusmart zet in Milaan een regionaal hoofdkantoor op, van waaruit de activiteiten in Zuid-Europa worden gecoördineerd. Pneusmart heeft ook een kantoor in Amsterdam.

Kwik-Fit kijkt naar franchise

Garageketen Kwik-Fit onderzoekt de mogelijkheden om zijn netwerk uit breiden met franchisevestigingen. Op dit moment kent Kwik-Fit een filiaalstructuur. Volgens directeur Martin Post loont het in kleinere steden tot circa 20 duizend inwoners niet om zelf een nieuwe vestiging te openen. “We zoeken daar naar autobedrijven die aan onze eisen voldoen, voor een hard franchiseconcept vergelijkbaar met dat van McDonald’s.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.