Stern ziet winst halveren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dealerholding Stern heeft in het eerste halfjaar een nettowinst geboekt van 600 duizend euro. In 2013 was dit nog 1,2 miljoen. Een reorganisatielast van 1,1 miljoen euro drukte de winst. De omzet daalde in het eerste halfjaar van 460 naar 449 miljoen euro.

De dealerholding gaat verder met het optimaliseren van zijn dealernetwerk. Zo heeft Sterndochter Heron begin deze maand de vestiging in Opmeer gesloten. De activiteiten worden ondergebracht bij de vestiging in Zwaag, waar het bedrijf VW, Audi en Seat voert. Aan de andere kant wordt er ook uitgebreid. Zo neemt Stern Groep begin oktober Jaguar-dealer Blankespoor in Den Haag over en is in de race voor onderdelen van Koops Furness.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stern ziet winst halveren | Automotive Online

Stern ziet winst halveren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dealerholding Stern heeft in het eerste halfjaar een nettowinst geboekt van 600 duizend euro. In 2013 was dit nog 1,2 miljoen. Een reorganisatielast van 1,1 miljoen euro drukte de winst. De omzet daalde in het eerste halfjaar van 460 naar 449 miljoen euro.

De dealerholding gaat verder met het optimaliseren van zijn dealernetwerk. Zo heeft Sterndochter Heron begin deze maand de vestiging in Opmeer gesloten. De activiteiten worden ondergebracht bij de vestiging in Zwaag, waar het bedrijf VW, Audi en Seat voert. Aan de andere kant wordt er ook uitgebreid. Zo neemt Stern Groep begin oktober Jaguar-dealer Blankespoor in Den Haag over en is in de race voor onderdelen van Koops Furness.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.