Jan Groen weg bij Hessing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Enerzijds vind ik het wel jammer, Hessing is natuurlijk een erg mooi bedrijf. Aan de andere kant is het na dertien jaar ook wel een tijd ergens anders te gaan kijken. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar dat zal wel iets in de automotive-sector zijn.”

Rebecca van Midden, marketing-medewerker van Hessing, laat weten dat niemand de functie van Groen waarneemt. “Iedereen is voorlopig verantwoordelijk voor zijn eigen afdeling”, zegt ze. Over de zoektocht naar een opvolger is volgens haar nog niets bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jan Groen weg bij Hessing | Automotive Online

Jan Groen weg bij Hessing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Enerzijds vind ik het wel jammer, Hessing is natuurlijk een erg mooi bedrijf. Aan de andere kant is het na dertien jaar ook wel een tijd ergens anders te gaan kijken. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar dat zal wel iets in de automotive-sector zijn.”

Rebecca van Midden, marketing-medewerker van Hessing, laat weten dat niemand de functie van Groen waarneemt. “Iedereen is voorlopig verantwoordelijk voor zijn eigen afdeling”, zegt ze. Over de zoektocht naar een opvolger is volgens haar nog niets bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.