Jan Ploeg: Bovag en RAI moeten onder één dak

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het zou een goede start zijn als dit soort organisaties onder één dak zou zitten. Natuurlijk denkt iedereen in eerste instantie vaak aan zijn eigen label, maar je kunt beginnen met letterlijk in één huis te gaan zitten, in een soort huis van de mobiliteit.”

De haalbaarheid van dit idee is Ploeg nog niet helemaal duidelijk, maar de noodzaak van veel meer samen optrekken staat voor hem als een paal boven water. “De hele wereld is aan het opschakelen, ook wij als belangenorganisaties moeten een tandje extra bijzetten.”

Lees een uitgebreid interview met Jan Ploeg in Automotive 7, die donderdag 5 april verschenen is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jan Ploeg: Bovag en RAI moeten onder één dak | Automotive Online

Jan Ploeg: Bovag en RAI moeten onder één dak

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het zou een goede start zijn als dit soort organisaties onder één dak zou zitten. Natuurlijk denkt iedereen in eerste instantie vaak aan zijn eigen label, maar je kunt beginnen met letterlijk in één huis te gaan zitten, in een soort huis van de mobiliteit.”

De haalbaarheid van dit idee is Ploeg nog niet helemaal duidelijk, maar de noodzaak van veel meer samen optrekken staat voor hem als een paal boven water. “De hele wereld is aan het opschakelen, ook wij als belangenorganisaties moeten een tandje extra bijzetten.”

Lees een uitgebreid interview met Jan Ploeg in Automotive 7, die donderdag 5 april verschenen is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.