AutoRAI: 15% minder bezoekers

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 bezoekers, het werden er 400.000, zo’n 15% minder dan in 2005, meldt de organisatie op autorai.nl.

“We hadden op meer bezoekers gerekend”, zegt Arjen de Jong, voorzitter van het tentoonstellingscomité. “Het weer was gewoon te goed, en misschien heeft de andere timing enige invloed gehad. De exposanten vinden de verschuiving echter een goede beslissing.” De verwijzing naar het mooie weer is opvallend, toen De Jong eind 2004 de proefballon opliet om de beurs te verplaatsen, wees hij erop dat “sneeuwval dan geen spelbreker meer kon zijn”.

De importeurs zijn volgens de RAI wel tevreden over de beurs, zo zou de ‘kwaliteit’ van de bezoekers erg hoog zijn, was de bezoeksduur gemiddeld langer dan tijdens de vorige editie en zouden er veel leads zijn waarmee dealers en importeurs aan de slag kunnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutoRAI: 15% minder bezoekers | Automotive Online

AutoRAI: 15% minder bezoekers

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 bezoekers, het werden er 400.000, zo’n 15% minder dan in 2005, meldt de organisatie op autorai.nl.

“We hadden op meer bezoekers gerekend”, zegt Arjen de Jong, voorzitter van het tentoonstellingscomité. “Het weer was gewoon te goed, en misschien heeft de andere timing enige invloed gehad. De exposanten vinden de verschuiving echter een goede beslissing.” De verwijzing naar het mooie weer is opvallend, toen De Jong eind 2004 de proefballon opliet om de beurs te verplaatsen, wees hij erop dat “sneeuwval dan geen spelbreker meer kon zijn”.

De importeurs zijn volgens de RAI wel tevreden over de beurs, zo zou de ‘kwaliteit’ van de bezoekers erg hoog zijn, was de bezoeksduur gemiddeld langer dan tijdens de vorige editie en zouden er veel leads zijn waarmee dealers en importeurs aan de slag kunnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.