Autoschade Van Binsbergen naar Pouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oorzaak van de sluiting is een jarenlang slepende onzekerheid over het bestemmingsplan: “Ik heb na zeven jaar touwtrekken nog steeds geen concrete datum om met nieuwbouw te kunnen beginnen, of afspraken met de gemeente Apeldoorn over de toekomst van het huidige pand aan de Halstraat”, aldus eigenaar Rob van Binsbergen.

De overdracht van de werkzaamheden was de enige uitweg die Van Binsbergen nog zag. Particuliere klanten worden al doorverwezen naar ASN Pouw, met andere opdrachtgevers lopen nog gesprekken om de continuïteit van de werkzaamheden bij ASN Pouw te waarborgen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.