Oosterlaar Raalte naar AD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovendien heeft AD Nederland een strategische alliantie met Bosch, een partij waarmee ik al goed zaken deed, getuige de zeven Bosch Car Service-deelnemers in mijn bewerkingsgebied.” Oostelaar was hiervoor lid van de Vrooam-groep.

AD is overigens nog niet klaar met het uitbreiden van zijn netwerk. “Onze dekking is goed, maar we willen graag de witte vlekken op de kaart invullen, zegt Gert Tjeerdsma van AutoDistribution Nederland. “Zo zouden we rond Emmen nog wel een vestiging willen hebben. Ook in de Randstad is ruimte voor een aantal extra AD-grossiers.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.