Terberg: roetfilter voor veel VAG-auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast wordt het filter voor alle nieuwe auto’s van deze merken voortaan standaard geleverd. Ook de bedrijfswagens van Volkswagen worden van een roetfilter voorzien. “Deze aanpassing wordt uitgevoerd zonder meerkosten en op alle filters is de volledige fabrieksgarantie van toepassing”, zo benadrukt Terberg.

“Uit een onderzoek over milieubewust autorijden dat we recent gedaan hebben, blijkt dat driekwart van de ondervraagde Nederlanders vindt dat het bedrijfsleven actiever milieubewuste auto’s zou moeten aanbieden”, aldus een woordvoerder van de leasemaatschappij. “Met deze actie willen we een bijdrage leveren aan bewustere mobiliteit.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.