Rijlaarsdam weg bij Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Ik heb daar nog niet erg uitgebreid over nagedacht, ik zie wel.” Ook de datum van zijn vertrek is onbekend. “Ik wil eerst nog een aantal klussen afronden: het wordt ergens richting 1 mei, of eerder, als ik eerder klaar ben.”

Automotive kwam eind 1996 op de markt. Hoofdredacteur was Gert Enklaar, die het blad tot 1 november 1999 leidde en zich toen aan pr-bureau Móbile ging wijden. Rijlaarsdam nam het stokje van hem over, en kreeg in de jaren daarna ook www.automotive-online.nl en Fleetmotive onder zijn hoede.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rijlaarsdam weg bij Automotive | Automotive Online

Rijlaarsdam weg bij Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Ik heb daar nog niet erg uitgebreid over nagedacht, ik zie wel.” Ook de datum van zijn vertrek is onbekend. “Ik wil eerst nog een aantal klussen afronden: het wordt ergens richting 1 mei, of eerder, als ik eerder klaar ben.”

Automotive kwam eind 1996 op de markt. Hoofdredacteur was Gert Enklaar, die het blad tot 1 november 1999 leidde en zich toen aan pr-bureau Móbile ging wijden. Rijlaarsdam nam het stokje van hem over, en kreeg in de jaren daarna ook www.automotive-online.nl en Fleetmotive onder zijn hoede.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.