Gorinchem: niks afslanken, gewoon doorgaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toen stonden er 180 standhouders en kwamen er meer dan 14.000 bezoekers.

Met een persbericht weerspreekt de organisatie dat de beurs ‘afgeslankt’ zou worden, zoals eerder deze week in vakmedia werd beweerd. Een aantal grossiersgroepen heeft kort geleden besloten om niet op de beurs in Gorinchem te gaan staan, maar zich te concentreren op de Autovak.
Maar fabrikanten, leveranciers, grossiers en producenten van onderdelen en accessoires zullen wel aanwezig zijn, aldus Witzand in het persbericht. Ook uit de schadebranche worden diverse leveranciers verwacht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gorinchem: niks afslanken, gewoon doorgaan | Automotive Online

Gorinchem: niks afslanken, gewoon doorgaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toen stonden er 180 standhouders en kwamen er meer dan 14.000 bezoekers.

Met een persbericht weerspreekt de organisatie dat de beurs ‘afgeslankt’ zou worden, zoals eerder deze week in vakmedia werd beweerd. Een aantal grossiersgroepen heeft kort geleden besloten om niet op de beurs in Gorinchem te gaan staan, maar zich te concentreren op de Autovak.
Maar fabrikanten, leveranciers, grossiers en producenten van onderdelen en accessoires zullen wel aanwezig zijn, aldus Witzand in het persbericht. Ook uit de schadebranche worden diverse leveranciers verwacht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.