Yahoo lanceert autosite

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Je kunt zoeken op de bekende specificaties, maar ook op bijvoorbeeld uitstoot.” De site moet binnen een jaar in de top drie van Nederlandse autosites staan op basis van bezoekersaantal. De site biedt ook autonieuws en rij-impressies.

Helemáál nieuw is ’t allemaal niet; de site komt tot stand in samenwerking met vergelijkingssite Kelkoo, onderdeel van Yahoo. De auto’s die worden aangeboden zijn doorplaatsingen van andere zoeksites, zoals Marktplaats, Autotrack en Autoscout24. Partners, zegt Kerkhof. Maar zien die dan geen adverteerders vertrekken? “Nee, de online advertentiemarkt groeit nog. Dit is juist weer een extra stimulans.”

De site is te vinden via www.Yahoo.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Yahoo lanceert autosite | Automotive Online

Yahoo lanceert autosite

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Je kunt zoeken op de bekende specificaties, maar ook op bijvoorbeeld uitstoot.” De site moet binnen een jaar in de top drie van Nederlandse autosites staan op basis van bezoekersaantal. De site biedt ook autonieuws en rij-impressies.

Helemáál nieuw is ’t allemaal niet; de site komt tot stand in samenwerking met vergelijkingssite Kelkoo, onderdeel van Yahoo. De auto’s die worden aangeboden zijn doorplaatsingen van andere zoeksites, zoals Marktplaats, Autotrack en Autoscout24. Partners, zegt Kerkhof. Maar zien die dan geen adverteerders vertrekken? “Nee, de online advertentiemarkt groeit nog. Dit is juist weer een extra stimulans.”

De site is te vinden via www.Yahoo.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.