Hardenberg groeit opnieuw

Redactie Redactie
• Laatste update:

668 bezoekers. Organisator Hetty Witzand. “Vorig jaar waren dat er ruim veertienduizend.”

Ook het aantal exposanten groeide, van 237 vorig jaar november naar 255 nu. Daarmee was het complex geheel gevuld, aldus Witzand, die volgend jaar – na de bouw van een nieuwe hal – een kleine vijfduizend vierkante meter meer tot haar beschikking heeft.

Aanstaand voorjaar organiseert Witzand de tweede editie van Auto Professioneel en Schadeherstel in Gorinchem: dit gebeurt op 27 en 28 februari en 1 maart. Voor deze beurs hebben zich inmiddels zo’n honderd bedrijven aangemeld, zegt Witzand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hardenberg groeit opnieuw | Automotive Online

Hardenberg groeit opnieuw

Redactie Redactie
• Laatste update:

668 bezoekers. Organisator Hetty Witzand. “Vorig jaar waren dat er ruim veertienduizend.”

Ook het aantal exposanten groeide, van 237 vorig jaar november naar 255 nu. Daarmee was het complex geheel gevuld, aldus Witzand, die volgend jaar – na de bouw van een nieuwe hal – een kleine vijfduizend vierkante meter meer tot haar beschikking heeft.

Aanstaand voorjaar organiseert Witzand de tweede editie van Auto Professioneel en Schadeherstel in Gorinchem: dit gebeurt op 27 en 28 februari en 1 maart. Voor deze beurs hebben zich inmiddels zo’n honderd bedrijven aangemeld, zegt Witzand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.