Athlon start met Save Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder meer om niet al die leuke Airmiles en Freebees mis te lopen. Athlon wil dat ondervangen door met een eigen spaarprogramma te komen. Rijders kunnen zogenaamde Savers sparen als ze zuinig rijden en goedkoop tanken. Op die manier kan de leaserijder toch sparen voor leuke handdoeken en heeft het leasende bedrijf minder brandstofkosten. Op woensdag 8 november start Athlon Car Lease een landelijke campagne om Save Lease te introduceren bij zowel klanten, leaserijders als ook prospects.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Athlon start met Save Lease | Automotive Online

Athlon start met Save Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder meer om niet al die leuke Airmiles en Freebees mis te lopen. Athlon wil dat ondervangen door met een eigen spaarprogramma te komen. Rijders kunnen zogenaamde Savers sparen als ze zuinig rijden en goedkoop tanken. Op die manier kan de leaserijder toch sparen voor leuke handdoeken en heeft het leasende bedrijf minder brandstofkosten. Op woensdag 8 november start Athlon Car Lease een landelijke campagne om Save Lease te introduceren bij zowel klanten, leaserijders als ook prospects.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.