Van Heck werft klanten voor universeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Van Heck hebben zich daar al duizend garages voor aangemeld. Het is de bedoeling dat dit aantal volgend voorjaar – na de Autovak – op tweeduizend ligt.

Deelname aan Mijngarage.nl is kosteloos. Selectie van garages vindt plaats door de grossiers van Vrooam, een organisatie van 40 grossiers met 86 outlets die samenwerken met Van Heck. Roggeveen: “Bedrijven die niks bij een grossier kopen vraagt hij natuurlijk niet om mee te doen”. De ‘gezindte’ van het garagebedrijf speelt geen rol: “Elk bedrijf kan in principe meedoen, of het nu een lid is van AD Autobedrijf of van Vakgarage of van Bosch Car Service.”

Autobedrijven die meedoen met Mijngarage, zullen zich aan de daar afgegeven ‘job-prijzen’ moeten conformeren. “De tarieven zijn gebaseerd op flatrate-tijden uit Autotools en op de onderdelenprijzen uit Mijngrossier.nl”, verduidelijkt Roggeveen.

Van Heck wil van Mijngarage.nl de Google van autoland maken. Er is een half miljoen euro vrijgemaakt om de website de komende maanden te promoten. “En ook voor volgend jaar hebben we een ruim budget ingepland”, aldus pr-man Arjen van Eck.

Volgens Roggeveen is Mijngarage.nl opgezet omdat universele garages in vergelijking met partijen als Kwik-Fit en dealerorganisaties onvoldoende communicatiekracht kunnen ontwikkelen.

Zie voor meer informatie www.mijngarage.nl

Zie ook Automotive 17, die aanstaande zaterdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.