Uren verkopen op internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Autobedrijven kunnen de werkplaatsbezetting spreiden door bijvoorbeeld flexibele prijzen te hanteren of door kortingen of acties in een bepaalde periode.”

De werving van autobedrijven is twee weken geleden van start gegaan. “Er zijn nu 35 deelnemende autobedrijven”, aldus Van der Schenk. “We willen er op 1 april 450 hebben.” Garagebedrijven kunnen zich aanmelden op www.garageselect.nl.

Uit onderzoek bleek volgens de initiatiefnemers eerder dat 55% van de meerwaardegevoelige consumenten onderhoudsafspraken via internet wil maken. “Al was het maar 5%, maar de stap van telefonisch naar online afspraken maken is onvermijdelijk geworden. Ik voorzie dat garagebedrijven die hier niet op schakelen écht klanten verliezen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.