Automotive Groep Eindhoven koopt Peugeot-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Herman Driessen heeft in de regio Eindhoven-Den Bosch-Helmond al dealerbedrijven van de merken Chrysler/Jeep/Dodge, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, Fiat en Citroën. Ook heeft hij een Harley Davidson/Buell-dealerschap in Veghel.

AGE is de laatste jaren door overnames in een vrij hoog tempo gegroeid, maar volgens Driessen is het nu afgelopen met het kopen van dealerbedrijven. “We hebben met 230 medewerkers en een kleine drieduizend nieuwe auto’s per jaar een gezonde basis voor de toekomst. We zullen nog wel voor een aantal merken één grote vestiging in Veldhoven gaan openen, maar om misverstanden te voorkomen, Peugeot zit daar niet bij.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.