BDC Rotterdam níet verkocht

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dat brengt wat rust op de markt. We kwamen elkaar nogal vaak tegen, dat is niet goed voor de pricing.”

Door samen te werken, besparen beide partijen bovendien op hun distributiekosten (“We bezorgden nogal eens in elkaars gebied”) en op IT-kosten (“Wij gaan het IT-systeem van Banden Express gebruiken”).

Banden Express heeft vestigingen in Den Haag, Amersfoort, Delft en Hoofddorp, BDC in Rotterdam en Drachten. “We willen samen doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk”, zegt Eitjes. Of dit door overnames gebeurt of door uitbreiding van de samenwerking naar andere partijen, is volgens hem nog niet bekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.