Bos vertrekt als voorzitter Autovak

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bos heeft gezegd zich niet herkiesbaar te stellen nu zijn eerste termijn van drie jaar erop zit. Die beslissing zou verband houden met de toenemende werkdruk voor hem als CEO binnen de Bosal Groep. Vooral de intensivering van de activiteiten in Zuid-Oost Azië speelt daarbij een rol.

Het voorzitterschap van de afdeling Autovak wordt vanaf 1 januari tijdelijk waargenomen door vice-voorzitter Paul Vierdag. Het bestuur zoekt op dit moment nog naar een geschikte kandidaat voor het voorzitterschap.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.