Tango valt ANWB aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Route Mobiel gedoopte initiatief kost per jaar 50 euro, tegenover de 82 euro die consumenten per jaar aan de ANWB kwijt zijn. De besparingen worden bereikt door het weglaten van magazines en andere bijkomende services van de ANWB; volgens Muller en Schröder is 70 procent van de vier miljoen ANWB-leden alleen lid vanwege de pechhulp. Ook maakt Route Mobiel geen gebruik van praatpalen, dat is volgens hen niet meer nodig met de huidige gsm-dekking.

“Route Mobiel maakt gebruik van het bestaande netwerk van Europ Assistance, een Franse organisatie die nu al 900.000 auto’s onder contract heeft. Op dit moment is dat voornamelijk voor de zakelijke markt. Wij zijn met ze gaan praten om die dienst ook onder wholesale-condities aan particulieren te bieden, en dat is nu gelukt”, aldus Michiel Muller.
Op 15 november moeten ANWB-leden hun lidmaatschap voor het volgend jaar hebben opgezegd en voor die tijd hoopt Route Mobiel zo’n 250.000 klanten te hebben geworven. Een flinke klus. “Inderdaad”, zegt Muller. “We gaan prominent de media in. Morgen beginnen we op televisie en internet, twee weken later volgt de radiocampagne. En we gaan de kranten in.”
Route Mobiel biedt net als de ANWB standaard woonplaatsservice en tegen bijbetaling hulp in het buitenland. Bovendien denken ze de aanrijtijd van de ANWB te kunnen verbeteren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tango valt ANWB aan | Automotive Online

Tango valt ANWB aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Route Mobiel gedoopte initiatief kost per jaar 50 euro, tegenover de 82 euro die consumenten per jaar aan de ANWB kwijt zijn. De besparingen worden bereikt door het weglaten van magazines en andere bijkomende services van de ANWB; volgens Muller en Schröder is 70 procent van de vier miljoen ANWB-leden alleen lid vanwege de pechhulp. Ook maakt Route Mobiel geen gebruik van praatpalen, dat is volgens hen niet meer nodig met de huidige gsm-dekking.

“Route Mobiel maakt gebruik van het bestaande netwerk van Europ Assistance, een Franse organisatie die nu al 900.000 auto’s onder contract heeft. Op dit moment is dat voornamelijk voor de zakelijke markt. Wij zijn met ze gaan praten om die dienst ook onder wholesale-condities aan particulieren te bieden, en dat is nu gelukt”, aldus Michiel Muller.
Op 15 november moeten ANWB-leden hun lidmaatschap voor het volgend jaar hebben opgezegd en voor die tijd hoopt Route Mobiel zo’n 250.000 klanten te hebben geworven. Een flinke klus. “Inderdaad”, zegt Muller. “We gaan prominent de media in. Morgen beginnen we op televisie en internet, twee weken later volgt de radiocampagne. En we gaan de kranten in.”
Route Mobiel biedt net als de ANWB standaard woonplaatsservice en tegen bijbetaling hulp in het buitenland. Bovendien denken ze de aanrijtijd van de ANWB te kunnen verbeteren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.