Onafhankelijk bedoeld

Redactie Redactie
• Laatste update:

De maker van de site is Court-Jan van Beek. Van Beek is in de schadewereld geen onbekende: hij doet pr-werk voor meerdere bedrijven in die branche én is als schadejournalist werkzaam voor AutomobielManagement, een opvallende combinatie nu Paul Witteman, Annette van Trigt en Gijs Wanders ineens niet meer schnabbelen. Maar goed, een zekere eerlijkheid kan Van Beek niet worden ontzegd: hij schrijft niet dat de nieuwe site onafhankelijk is, maar dat deze als onafhankelijk is bedoeld.
Wij wensen u veel surfplezier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.