VWE-ExtraNet gestart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij zegt dat een vragenronde onder gebruikers heeft geleerd dat vooral het gebruiksgemak, de ondersteuning van de supportdesk en de printmogelijkheden worden gewaardeerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk automatisch APK-keuringsrapporten, vrijwaringsbewijzen e.d. af te drukken. Daarnaast is er managementinformatie beschikbaar (voorraadstaten, raadplegingen en lijsten met APK-vervaldata).
VWE wil het aantal diensten de komende tijd gaan uitbreiden. In eerste instantie komen de Nationale AutoPas, occasionmanagement systemen en de mogelijkheid om auto’s naar websites door te plaatsen beschikbaar. Vanaf 1 april wordt ook de dienst tenaamstelling door autobedrijven operationeel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.