Stidenda-afmelding in de lucht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder zal volgens A2SP het nieuwe product Tenaamstellen Voertuigen (TV) ook beschikbaar komen. Het is hierbij wachten op de RDW, die dit voor alle communicatieproviders gelijktijdig zal vrijgegeven.
A2SP (Bunnik) is de partij via welke stichting Stidenda actief is in de markt. Stidenda trad in 1999 naar buiten met de boodschap dat zij het monopolie van RDC Datacentrum in de communicatie met de RDW wilde doorbreken.

Internet
A2SP gebruikt internet voor de communicatie met de RDW. Hierdoor kunnen een dure intranet-aansluiting, routers en andere kostenverhogende zaken achterwege blijven, aldus de nieuwe communicatieprovider. De erkenninghouder kan zijn eigen internet-abonnement gebruiken. A2SP rekent iedere transactie met de RDW per keer af, er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht. Er wordt een eenheidstarief van per transactie van 20 eurocent (ƒ 0,44) gebruikt.
Een grote wijziging ten opzichte van wat het RDC aanbiedt is volgens A2SP dat er bij het invoeren geen gegevens hoeven te worden ingevuld die niets met het afmelden te maken hebben. Alleen wat in de RDW-voorschriften staat moet door de erkenninghouder worden ingevoerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.