ING Car Lease gaat onderhoud sturen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We gaan op zoek naar contractpartners waarmee we een dialoog aan kunnen gaan”, zei manager operations Jürgen Otten gisteren tijdens Hét Aftersales Congres 2001 dat organisatie- en adviesbureau DMF in Huizen organiseerde. Hij begon zijn verhaal voor een deels uit dealers bestaand publiek voorzichtig, maar liet snel alle schroom varen. “We kunnen die dialoog niet met alle 3.200 dealers aangaan, maar zullen beginnen met een beperkte groep.”
Leaserijders blijven ook in de toekomst in principe vrij in de keuze waar ze hun auto laten onderhouden/repareren, maar ING zal “klanten wel gaan adviseren welke dealers een goede dienstverlening bieden”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.