40.000 auto`s op www.bovag-occasions.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

In een later stadium zullen ook gebruikte motorfietsen, caravans en bestelauto’s worden toegevoegd aan deze site voor het kopen van occasions. Momenteel zouden er op de site 40.000 gebruikte personenauto’s worden aangeboden. De site is gekoppeld aan het landelijk bedrijfsvoorraadsysteem, waardoor praktisch alle aangeboden auto’s ook werkelijk in voorraad zijn. Fake-aanbiedingen, niet- bestaande lokkertjes en het aanbod van twijfelachtige bedrijfjes worden hiermee uitgebannen, aldus Bovag.
Bovag en AutoOnline BV zijn voor de nieuwe site een samenwerkingsverband aangegaan. Door de koppeling met de gegevens van RDC-datacentrum (dat online de bedrijfsvoorraad registreert) worden auto’s die zijn verkocht binnen 24 uur van de site verwijderd. Voor de consument heeft dit het voordeel dat praktisch iedere auto die hij in de site vindt, ook werkelijk te koop is.
Alleen bij Bovag/Nationale AutoPas aangesloten bedrijven kunnen auto’s op de site laten plaatsen, waardoor alle auto’s worden aangeboden met Bovag Garantie en ook de historie van de kilometertellerstanden van de auto bekend is. Vanaf de start kunnen merkdealers en universele autobedrijven die Bovag-lid zijn hun gebruikte auto’s op de site plaatsen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.