Comeback Waterman bij Rover Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij neemt de leiding over van Hans de Lange en Arno Raaijmakers, die onlangs samen werden aangesteld als directie van Rover Nederland. Volgens een insider was het toen al duidelijk dat De Lange – die financieel directeur was – de verantwoordelijkheid weliswaar niet uit de weg ging, maar tegelijk de algemene leiding niet ambieerde. En marketing-man Arno Raaijmakers heeft de importeur inmiddels verlaten voor de wereld van internet en e-commerce.
Het bestuur van de Rover-dealervereniging is niet over de benoeming van Waterman geraadpleegd, aldus woordvoerder John Houtkamp, die zegt het vertrek van Raaijmakers te betreuren. “Hij was een man die voor zijn zaak stond. Er was al langer bekend dat hij iets anders wilde gaan doen, maar dat heeft hij uitgesteld toen de moeilijkheden rond Rover ontstonden. Dat hebben wij zeer op prijs gesteld. Wij zullen zo snel mogelijk met de heer Waterman om tafel gaan om samen te proberen Rover weer positief in beweging te krijgen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.