Bas Donders nieuwe directeur West-Europa bij Phinia

Aftermarket • Hij is verantwoordelijk voor de verkoopstrategie in West-Europa.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Phinia)

Bas Donders is de nieuwe regionale directeur van West-Europa bij onderdelenleverancier Phinia, een afsplitsing van Borgwarner, dat onder meer de merken Delphi, Hartridge, Delco en Remy voert. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Donders is verantwoordelijk voor het aansturen van alle activiteiten van het bedrijf in West-Europa. Hij gaat in zijn functie over de  verkoopstrategie en is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten in de regio.

De pas aangestelde directeur werkte 10 jaar bij onderdeleninkoopclub Nexus als mede-oprichter en uitvoerend directeur. Eerder werkte hij als country manager voor Dach Delphi. “Ik ben verheugd dat ik ’terug in het bedrijfsleven ben’ en een nieuw hoofdstuk in mijn carrière begin”, aldus Donders.

Phinia richt zich op brandstofsystemen en de aftermarket. Bij het bedrijf werken 12.900 werknemers op veertig locaties in twintig verschillende landen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Reacties

 • Piet Wouters

  beste Bas .dit is geweldig nieuws en op jou life geschreven .
  Heel veel sukses gewenst .
  Gr Piet Wouters Oisterwijk

Meer lezen over Phinia

Bas Donders nieuwe directeur West-Europa bij Phinia | Automotive Online

Bas Donders nieuwe directeur West-Europa bij Phinia

Aftermarket • Hij is verantwoordelijk voor de verkoopstrategie in West-Europa.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Phinia)

Bas Donders is de nieuwe regionale directeur van West-Europa bij onderdelenleverancier Phinia, een afsplitsing van Borgwarner, dat onder meer de merken Delphi, Hartridge, Delco en Remy voert. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Donders is verantwoordelijk voor het aansturen van alle activiteiten van het bedrijf in West-Europa. Hij gaat in zijn functie over de  verkoopstrategie en is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten in de regio.

De pas aangestelde directeur werkte 10 jaar bij onderdeleninkoopclub Nexus als mede-oprichter en uitvoerend directeur. Eerder werkte hij als country manager voor Dach Delphi. “Ik ben verheugd dat ik ’terug in het bedrijfsleven ben’ en een nieuw hoofdstuk in mijn carrière begin”, aldus Donders.

Phinia richt zich op brandstofsystemen en de aftermarket. Bij het bedrijf werken 12.900 werknemers op veertig locaties in twintig verschillende landen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Reacties

 • Piet Wouters

  beste Bas .dit is geweldig nieuws en op jou life geschreven .
  Heel veel sukses gewenst .
  Gr Piet Wouters Oisterwijk

Meer lezen over Phinia