Driessen Autogroep sluit zich aan bij Carprof en Nexdrive

Jeroen Vos Jeroen Vos
Het occasioncenter van Driessen Autogroep. (Foto: Driessen Autogroep)

Dealerholding Driessen Autogroep sluit zich op 1 juli aan bij garageformule Carprof van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Naast de garageformule gaat de dealerholding ook de EV-formule Nexdrive voeren, waardoor het bedrijf aftersales van alle merken kan aanbieden, en richt het een zakelijk service center van Leaseprof in. Dat maakt de dealerholding vandaag bekend.

Algemeen directeur François Driessen van dealerholding Driessen Autogroep onderbouwt de keuze voor de labels van AAGB als volgt. “Met het inrichten van deze 3 labels in onze organisatie kunnen klanten bij ons terecht voor sales en aftersales voor alle merken auto’s. Wij hebben gekozen voor garageformule Carprof, omdat het prima past bij onze universele activiteiten. Wat betreft de aftersales kunnen wij nu zowel de klanten van onze dealerbedrijven als onze universele klanten beter bedienen.” Zo hoopt hij meer universele klanten naar zijn bedrijf te trekken, maar hoeveel dat er zijn kan hij nu nog niet zeggen.Bekijk hier het garageformule-overzicht dat Automotive jaarlijks samenstelt.

Het servicecenter van Leaseprof richt zich op onderhoud en reparatie voor leasemaatschappijen. Deze dienst staat los van de leaseactiviteiten die de dealerholding voert met zijn leasemaatschappij Driessen Autolease.

De dealerholding is merkdealer van Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel. Driessen Autogroep staat op plek 21 in de Automotive Dealerholding Top 60 en op plek 25 in de nieuwe Leasemaatschappij Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Driessen Autogroep sluit zich aan bij Carprof en Nexdrive | Automotive Online

Driessen Autogroep sluit zich aan bij Carprof en Nexdrive

Jeroen Vos Jeroen Vos
Het occasioncenter van Driessen Autogroep. (Foto: Driessen Autogroep)

Dealerholding Driessen Autogroep sluit zich op 1 juli aan bij garageformule Carprof van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Naast de garageformule gaat de dealerholding ook de EV-formule Nexdrive voeren, waardoor het bedrijf aftersales van alle merken kan aanbieden, en richt het een zakelijk service center van Leaseprof in. Dat maakt de dealerholding vandaag bekend.

Algemeen directeur François Driessen van dealerholding Driessen Autogroep onderbouwt de keuze voor de labels van AAGB als volgt. “Met het inrichten van deze 3 labels in onze organisatie kunnen klanten bij ons terecht voor sales en aftersales voor alle merken auto’s. Wij hebben gekozen voor garageformule Carprof, omdat het prima past bij onze universele activiteiten. Wat betreft de aftersales kunnen wij nu zowel de klanten van onze dealerbedrijven als onze universele klanten beter bedienen.” Zo hoopt hij meer universele klanten naar zijn bedrijf te trekken, maar hoeveel dat er zijn kan hij nu nog niet zeggen.Bekijk hier het garageformule-overzicht dat Automotive jaarlijks samenstelt.

Het servicecenter van Leaseprof richt zich op onderhoud en reparatie voor leasemaatschappijen. Deze dienst staat los van de leaseactiviteiten die de dealerholding voert met zijn leasemaatschappij Driessen Autolease.

De dealerholding is merkdealer van Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel. Driessen Autogroep staat op plek 21 in de Automotive Dealerholding Top 60 en op plek 25 in de nieuwe Leasemaatschappij Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.