Vakgarage breidt netwerk uit met tien autobedrijven

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Jelles Carcenter heeft zich aangesloten bij garageformule Vakgarage. (Foto: Jelles Carcenter)

Vakgarage start 2021 met tien nieuwe vestigingen. Dat bevestigt Vishal Durgaram, voorzitter van Vakgarage, aan Automotive. In totaal telt de garageformule nu circa 335 vestigingen.

De ondernemingen die zich bij de garageformule hebben aangesloten zijn: Fiat-dealer Auto Biermans in Berg en Terblijt, Autobedrijf Gielen in Heythuysen, Family Cars in Amsterdam-Zuidoost, Autobedrijf Wassink in Poeldijk, Jelles Carcenter in Katwijk, Dirks in Schagen, Spreeuwenberg Automotive in Deurne, Wals Autobedrijven in Haarlem en Autobedrijf Struijk in Oosterhout. In februari sluit Suzuki-dealer H. Kroon uit Veenendaal zich aan bij de garageformule die een 8,4 behaalde in het Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven (ROSA) van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Vakgarage neemt de tweede positie in op de lijst van garageformules. Bekijk hier het overzicht van de grootste werkplaatsformules.

Durgaram is blij met de groei van het netwerk en verwacht dat de garageformule dit jaar verder gaat uitbreiden. “Ik verwacht dat dit zich in 2021 zal doorzetten. Wij hopen dit jaar te eindigen met 350 vestigingen.” 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Vakgarage breidt netwerk uit met tien autobedrijven | Automotive Online

Vakgarage breidt netwerk uit met tien autobedrijven

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Jelles Carcenter heeft zich aangesloten bij garageformule Vakgarage. (Foto: Jelles Carcenter)

Vakgarage start 2021 met tien nieuwe vestigingen. Dat bevestigt Vishal Durgaram, voorzitter van Vakgarage, aan Automotive. In totaal telt de garageformule nu circa 335 vestigingen.

De ondernemingen die zich bij de garageformule hebben aangesloten zijn: Fiat-dealer Auto Biermans in Berg en Terblijt, Autobedrijf Gielen in Heythuysen, Family Cars in Amsterdam-Zuidoost, Autobedrijf Wassink in Poeldijk, Jelles Carcenter in Katwijk, Dirks in Schagen, Spreeuwenberg Automotive in Deurne, Wals Autobedrijven in Haarlem en Autobedrijf Struijk in Oosterhout. In februari sluit Suzuki-dealer H. Kroon uit Veenendaal zich aan bij de garageformule die een 8,4 behaalde in het Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven (ROSA) van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Vakgarage neemt de tweede positie in op de lijst van garageformules. Bekijk hier het overzicht van de grootste werkplaatsformules.

Durgaram is blij met de groei van het netwerk en verwacht dat de garageformule dit jaar verder gaat uitbreiden. “Ik verwacht dat dit zich in 2021 zal doorzetten. Wij hopen dit jaar te eindigen met 350 vestigingen.” 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.