Profile DBS opent nieuwe vestiging in Bergen op Zoom

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Profile DBS opent een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. (Foto: Profile)

Profile Car & Tyreservice DBS opent per 1 januari 2021 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Op deze locatie zal zowel service worden geboden aan personenauto’s, als trucks, landbouw- en industrievoertuigen. Dat meldt Profile vandaag.

Met de vestiging heeft de DBS groep nog meer dekking in Noord-Brabant, in aanvulling op de vestigingen in Etten-Leur en Moerdijk. De DBS groep is al 32 jaar actief in de bandensector met onderhoud, service en een bandengroothandel. Het bedrijf telt al negen vestigingen in Zuid-Holland en is ook actief met een bandengroothandel en -vernieuwingsbedrijf in Utrecht. 

“Door de gunstige liggen kunnen we onder meer pechservice verlenen tussen Rotterdam en de haven van Antwerpen”, aldus directeur Johan van Dijk van Profile DBS.

Het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice, met 215 locaties in Nederland en België, transformeerde  drie jaar geleden van bandenformule tot allround onderhoudsconcept. Afgelopen zomer werd bekend dat ondernemer Maurice Nooteboom is toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij Profile. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Profile DBS opent nieuwe vestiging in Bergen op Zoom | Automotive Online

Profile DBS opent nieuwe vestiging in Bergen op Zoom

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Profile DBS opent een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. (Foto: Profile)

Profile Car & Tyreservice DBS opent per 1 januari 2021 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Op deze locatie zal zowel service worden geboden aan personenauto’s, als trucks, landbouw- en industrievoertuigen. Dat meldt Profile vandaag.

Met de vestiging heeft de DBS groep nog meer dekking in Noord-Brabant, in aanvulling op de vestigingen in Etten-Leur en Moerdijk. De DBS groep is al 32 jaar actief in de bandensector met onderhoud, service en een bandengroothandel. Het bedrijf telt al negen vestigingen in Zuid-Holland en is ook actief met een bandengroothandel en -vernieuwingsbedrijf in Utrecht. 

“Door de gunstige liggen kunnen we onder meer pechservice verlenen tussen Rotterdam en de haven van Antwerpen”, aldus directeur Johan van Dijk van Profile DBS.

Het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice, met 215 locaties in Nederland en België, transformeerde  drie jaar geleden van bandenformule tot allround onderhoudsconcept. Afgelopen zomer werd bekend dat ondernemer Maurice Nooteboom is toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij Profile. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.