Drie nieuwe vestigingen voor Profile

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Profile

Garageformule Profile sluit met ingang van september drie vestigingen aan. Dat meldt de organisatie. Het gaat om Peterman in Enschede, Van de Bunte in Harderwijk en Autoparcours in Stadskanaal. In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de Benelux.

Peterman richt zich op de personenwagenmarkt. Dat werd voorheen door Heuver gedaan, maar dat richt zich in Enschede nu exclusief op truckbanden. 

Profile meldt te willen doorgroeien naar 200 vestigingen in Nederland en 150 vestigingen in België en Luxemburg. Profile is opgenomen in ons jaarlijkse garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Drie nieuwe vestigingen voor Profile | Automotive Online

Drie nieuwe vestigingen voor Profile

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Profile

Garageformule Profile sluit met ingang van september drie vestigingen aan. Dat meldt de organisatie. Het gaat om Peterman in Enschede, Van de Bunte in Harderwijk en Autoparcours in Stadskanaal. In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de Benelux.

Peterman richt zich op de personenwagenmarkt. Dat werd voorheen door Heuver gedaan, maar dat richt zich in Enschede nu exclusief op truckbanden. 

Profile meldt te willen doorgroeien naar 200 vestigingen in Nederland en 150 vestigingen in België en Luxemburg. Profile is opgenomen in ons jaarlijkse garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.