Robert Sinke algemeen directeur Profile International

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Robert Sinke. (Foto: Linkedin)

Robert Sinke is aangesteld als algemeen directeur van Profile International. Dat meldt de organisatie vandaag. Sinke was in het verleden al eerder, gedurende een halfjaar algemeen directeur. Daarna was hij commissaris en sinds dit jaar commercieel directeur.  

Sinke volgt Dirk Lambrechts op. Hij blijft wel statutair bestuurder van het bedrijf en hij krijgt verantwoordelijkheid voor IT en voor PES, het pechservice bedrijf van Profile dat in 23 landen actief is. 

Bert Sterrenburg start als interim-directeur Finance & Control. Sterrenburg begon zijn carrière bij Unilever en werkte later als eindverantwoordelijke op financiën bij Intergamma.

Herrold Boerma tot slot is per 19 september benoemd tot directeur Truck Nederland. Daarvoor was hij commercieel directeur van Profile Truck Nederland. Boerma stapte op 1 april 2022 over van Michelin naar Profile Nederland. Boerma is boardmember bij RecyBEM, gespecialiseerd in het verzamelen en recyclen van gebruikte banden in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.