Robert Sinke commercieel directeur Profile International

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Profile is sinds vorig jaar bezig alles ook EV-proof te maken. (Foto: Profile)

Robert Sinke start per 1 maart als commercieel directeur van Profile International. Dat meldt de banden- en onderhoudsketen vandaag.

Sinke was in 2016 tijdelijk directeur van de keten nadat Anthony Zoomers vertrok. Daarna werd hij lid van de Raad van Commissarissen van Profile International. Hij zal op 28 februari uit die functie terugtreden. Samen met algemeen directeur Dirk Lambrechts vormt Sinke vanaf 1 maart de tweekoppige directie.

Sinke heeft veel ervaring in de automotive- en franchisewereld; hij was onder andere coo en lid van de Raad van Bestuur van Pon Holdings en ceo Pon Automotive. Ook is hij enige tijd ceo van Kroymans Financial Services geweest. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Robert Sinke commercieel directeur Profile International | Automotive Online

Robert Sinke commercieel directeur Profile International

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Profile is sinds vorig jaar bezig alles ook EV-proof te maken. (Foto: Profile)

Robert Sinke start per 1 maart als commercieel directeur van Profile International. Dat meldt de banden- en onderhoudsketen vandaag.

Sinke was in 2016 tijdelijk directeur van de keten nadat Anthony Zoomers vertrok. Daarna werd hij lid van de Raad van Commissarissen van Profile International. Hij zal op 28 februari uit die functie terugtreden. Samen met algemeen directeur Dirk Lambrechts vormt Sinke vanaf 1 maart de tweekoppige directie.

Sinke heeft veel ervaring in de automotive- en franchisewereld; hij was onder andere coo en lid van de Raad van Bestuur van Pon Holdings en ceo Pon Automotive. Ook is hij enige tijd ceo van Kroymans Financial Services geweest. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.