Martin Kaspers verlaat PSA Retail Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Distrigo verzorgt onder andere de ditributie van de eigen Eurorepar-delen. (Foto: PSA)

Martin Kaspers, managing director PSA Retail Nederland, verlaat het bedrijf op 18 mei. Dat meldt PSA zojuist.

Kaspers was betrokken bij het opzetten van PSA Retail / Distrigo Parts Distribution en de integratie van de Opel-activiteiten. “Er breekt voor beide partijen een nieuwe fase aan waarin Martin zich zal gaan oriënteren en richten op een nieuw avontuur buiten Groupe PSA”, schrijft de Franse autofabrikant.

Hij werkte sinds 2016 bij PSA. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Euromaster. Zowel PSA als Kaspers is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Martin Kaspers verlaat PSA Retail Nederland | Automotive Online

Martin Kaspers verlaat PSA Retail Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Distrigo verzorgt onder andere de ditributie van de eigen Eurorepar-delen. (Foto: PSA)

Martin Kaspers, managing director PSA Retail Nederland, verlaat het bedrijf op 18 mei. Dat meldt PSA zojuist.

Kaspers was betrokken bij het opzetten van PSA Retail / Distrigo Parts Distribution en de integratie van de Opel-activiteiten. “Er breekt voor beide partijen een nieuwe fase aan waarin Martin zich zal gaan oriënteren en richten op een nieuw avontuur buiten Groupe PSA”, schrijft de Franse autofabrikant.

Hij werkte sinds 2016 bij PSA. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Euromaster. Zowel PSA als Kaspers is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.