Fred Kamphuis general manager Alliance Automotive Trading

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Fred Kamphuis (l) en Jan Verbeek. (Foto: Partspoint)

Fred Kamphuis is per 1 augustus benoemd als general manager bij de business unit Alliance Automotive Trading bij Partspoint. Dat meldt Partspoint in een persbericht. De naam van de business unit die Kamphuis gaat leiden wordt gewijzigd van AD Nederland naar Alliance Automotive Trading. Bij deze unit zijn de distributieactiviteiten voor vrije grossiers ondergebracht. Kamphuis heeft de taak om de relatie met de grossier intensiever te onderhouden. 

Kamphuis was reeds werkzaam bij Partspoint in de rol van director product management & purchasing. Jan Verbeek (37) volgt hem op in deze rol.

Sinds enkele maanden maakt Partspoint Group deel uit van Alliance Automotive Group.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Fred Kamphuis general manager Alliance Automotive Trading | Automotive Online

Fred Kamphuis general manager Alliance Automotive Trading

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Fred Kamphuis (l) en Jan Verbeek. (Foto: Partspoint)

Fred Kamphuis is per 1 augustus benoemd als general manager bij de business unit Alliance Automotive Trading bij Partspoint. Dat meldt Partspoint in een persbericht. De naam van de business unit die Kamphuis gaat leiden wordt gewijzigd van AD Nederland naar Alliance Automotive Trading. Bij deze unit zijn de distributieactiviteiten voor vrije grossiers ondergebracht. Kamphuis heeft de taak om de relatie met de grossier intensiever te onderhouden. 

Kamphuis was reeds werkzaam bij Partspoint in de rol van director product management & purchasing. Jan Verbeek (37) volgt hem op in deze rol.

Sinds enkele maanden maakt Partspoint Group deel uit van Alliance Automotive Group.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.