Twee nieuwe reparateurs voor Requal

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Lars Doornbosch (l) en Ed Kanij (Autopia DIrksland). (Foto: Doyen)

Automotive Center Amersfoort en Garage Lars Doornbosch te Oude-Tonge hebben zich deze maand aangesloten bij garageformule Reqaul Erkend Reparateur van Doyen Auto. Dat meldt Doyen in een persbericht. Het garageconcept telt door deze recente aansluiting nu 39 bedrijven.

Vooral de marketingsupport, lokaal zichtbaar blijven en opvallen, is voor Ashkan Erfanipour van Automotive Center Amersfoort één van de redenen om zich aan te sluiten bij het garageconcept. DGA Lars Doornbosch van het gelijknamige garagebedrijf werkt alleen en beschouwt de ondersteuning van Requal als een welkome aanvulling.

Kijk hier voor een overzicht van de belangrijkste garageformules.

Eerder dit jaar sloten ook Malkenschoten en Auto Marcel zich aan bij de formule. Ook andere formules sluiten de laatste tijd veel bedrijven aan.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.