‘Beslaglegging bij bandengroothandel Van Aalderen Twen-Tyre’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens een anonieme bron is Van Aalderen Twen-Tyre nog niet failliet. De ruim dertig medewerkers zijn wel naar huis gestuurd, omdat er geen werkzaamheden van de bank mogen worden uitgevoerd. De bron meldt dat alle klanten inmiddels op de hoogte zijn gesteld. Er wordt op dit moment niets meer geleverd.

Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek deed ook zaken met de bandengroothandel. “Iedere vrijdagochtend leverden zij om acht uur in de ochtend de bestelde banden af. De vrijdag voor kerst (23 december 2016, red) kwamen zij niet opdagen. Om twaalf uur hoorden wij dat ze gesloten waren”, vertelt René Zuithof, directeur bij het gelijknamige bedrijf. “Achteraf blijkt dat de bank beslag had gelegd op de voorraad.”

Gisteren werd op Automotive Werplaats gemeld dat Van Aalderen Twen-Tyre is gesloten. 

De directie van Van Aalderen Twen-Tyre is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Beslaglegging bij bandengroothandel Van Aalderen Twen-Tyre’ | Automotive Online

‘Beslaglegging bij bandengroothandel Van Aalderen Twen-Tyre’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens een anonieme bron is Van Aalderen Twen-Tyre nog niet failliet. De ruim dertig medewerkers zijn wel naar huis gestuurd, omdat er geen werkzaamheden van de bank mogen worden uitgevoerd. De bron meldt dat alle klanten inmiddels op de hoogte zijn gesteld. Er wordt op dit moment niets meer geleverd.

Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek deed ook zaken met de bandengroothandel. “Iedere vrijdagochtend leverden zij om acht uur in de ochtend de bestelde banden af. De vrijdag voor kerst (23 december 2016, red) kwamen zij niet opdagen. Om twaalf uur hoorden wij dat ze gesloten waren”, vertelt René Zuithof, directeur bij het gelijknamige bedrijf. “Achteraf blijkt dat de bank beslag had gelegd op de voorraad.”

Gisteren werd op Automotive Werplaats gemeld dat Van Aalderen Twen-Tyre is gesloten. 

De directie van Van Aalderen Twen-Tyre is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.