Grossier Roskamp belooft trouw aan Fource

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Roskamp werd in 1967 opgericht en was al Vrooam-lid en Business Partner van het voormalige Van Heck. De aansluiting bij het Full Fource Partner netwerk houdt onder meer in dat Fource hoofdleverancier is en dat de bestellingen door Roskamp bij andere leveranciers tot een minimum beperkt blijven.

“Wij zien de veranderingen in de markt en willen meegroeien”, zeggen directeuren Hinriko en Marieke Schur. “De goede relatie met Fource is er een van jaren en deze zetten we voort als een intensieve en vruchtbare samenwerking.”

“Ik ben verheugd om het jaar af te sluiten met Roskamp als Full Fource Partner”, zegt Fource-directeur Johan van der Hoeven. “Afgelopen jaar was een bewogen en succesvol jaar. We hebben nieuwe Full Fource partners aangesloten en er nieuwe collega grossiers bij gekregen. We hebben nieuwe merken als Eicher, Q-Drive en Transmech geïntroduceerd en Brembo, als vertrouwd merk, opnieuw geïntroduceerd, inclusief het Brembo Expert concept.”

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Grossier Roskamp belooft trouw aan Fource | Automotive Online

Grossier Roskamp belooft trouw aan Fource

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Roskamp werd in 1967 opgericht en was al Vrooam-lid en Business Partner van het voormalige Van Heck. De aansluiting bij het Full Fource Partner netwerk houdt onder meer in dat Fource hoofdleverancier is en dat de bestellingen door Roskamp bij andere leveranciers tot een minimum beperkt blijven.

“Wij zien de veranderingen in de markt en willen meegroeien”, zeggen directeuren Hinriko en Marieke Schur. “De goede relatie met Fource is er een van jaren en deze zetten we voort als een intensieve en vruchtbare samenwerking.”

“Ik ben verheugd om het jaar af te sluiten met Roskamp als Full Fource Partner”, zegt Fource-directeur Johan van der Hoeven. “Afgelopen jaar was een bewogen en succesvol jaar. We hebben nieuwe Full Fource partners aangesloten en er nieuwe collega grossiers bij gekregen. We hebben nieuwe merken als Eicher, Q-Drive en Transmech geïntroduceerd en Brembo, als vertrouwd merk, opnieuw geïntroduceerd, inclusief het Brembo Expert concept.”

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.