Automotive lanceert Company of the Year verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Deze nieuwe opzet past beter in de huidige tijd. Zo beriepen de voormalig winnaars zich er ook altijd op dat het resultaat een teamprestatie is. Dat wordt nu extra benadrukt”, aldus hoofdredacteur Luberto van Buiten van het vakblad Automotive, dat de verkiezing organiseert.
Ook de naam van het evenement Automotive Manager van het Jaar Gala wijzigt, in Automotive Gala. Ook dit jaar zijn Innovam en RDC de hoofdsponsors. 

Automotive lanceert Company of the Year verkiezing | Automotive Online

Automotive lanceert Company of the Year verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Deze nieuwe opzet past beter in de huidige tijd. Zo beriepen de voormalig winnaars zich er ook altijd op dat het resultaat een teamprestatie is. Dat wordt nu extra benadrukt”, aldus hoofdredacteur Luberto van Buiten van het vakblad Automotive, dat de verkiezing organiseert.
Ook de naam van het evenement Automotive Manager van het Jaar Gala wijzigt, in Automotive Gala. Ook dit jaar zijn Innovam en RDC de hoofdsponsors.