Profile Tyrecenter wil 200 vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afgelopen tijd werden er vestigingen in Veldhoven en Groningen geopend. Stehouwer Banden heeft zich op 1 oktober met drie vestigingen aangesloten bij de formule. En later deze maand worden er filialen in Hoofddorp en Rotterdam geopend.

Volgens Harm Nieboer, directeur retail bij Profile Tyrecenter, is de groei deels te danken aan de zakelijke markt: “We merken dat de service die we leaserijders bieden enorm aanslaat.” De keten wil nog verder groeien in het zakelijk segment en heeft daarom de komende tijd zijn focus gelegd op groei in en om de grote steden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Profile Tyrecenter wil 200 vestigingen | Automotive Online

Profile Tyrecenter wil 200 vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afgelopen tijd werden er vestigingen in Veldhoven en Groningen geopend. Stehouwer Banden heeft zich op 1 oktober met drie vestigingen aangesloten bij de formule. En later deze maand worden er filialen in Hoofddorp en Rotterdam geopend.

Volgens Harm Nieboer, directeur retail bij Profile Tyrecenter, is de groei deels te danken aan de zakelijke markt: “We merken dat de service die we leaserijders bieden enorm aanslaat.” De keten wil nog verder groeien in het zakelijk segment en heeft daarom de komende tijd zijn focus gelegd op groei in en om de grote steden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.