Exponentia wordt officieel bedrijf

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bovengenoemde OE-fabrikanten zijn de aandeelhouders van de joint venture. Het doel van de nieuwe onderneming is om trainingen en technische informatie aan te bieden op OE-niveau, gericht op onderdelenleveranciers en technologiebedrijven in de aftermarket, evenals garagebedrijven.

Exponentia is actief in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Zwitserland en Groot-Brittannië. De verwachting is dat er dit jaar ook activiteiten in andere Europese landen wordt gestart.

“De veranderingen in de Block Exemption Regulation openen de universele markt. Om optimaal van de groeimogelijkheden te kunnen profiteren, zijn technische en technologische training en informatie op OE-niveau onontbeerlijk. Wij, de toeleveranciers van autofabrikanten, kunnen in die behoefte voorzien”, aldus Exponentia-voorman Francois Augnet.

Als zelfstandig bedrijf is Exponentia naar eigen zeggen beter in staat om op deze ontwikkeling in te spelen. Ook is het voor de potentièle afnemers duidelijker dat het bedrijf autonoom opereert. Het hoofdkantoor staat in Parijs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.