Lannoy volgt Verstijnen op bij Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

De personeelswisseling is een gevolg van een organisatieverandering bij Bosch die juli vorig jaar al heeft plaatsgevonden. Toen is de tak independent aftermarket van Bosch Benelux samengevoegd met die van Bosch Frankrijk. De nieuwe organisatie is Automotive Aftermarket France-Benelux gedoopt.

Lees meer over de nieuwe organisatiestructuur en het nieuwe gezicht van Bosch in Nederland in het interview met Verstijnen en Lannoy in Automotive 14 die aanstaande vrijdag verschijnt.

Lannoy volgt Verstijnen op bij Bosch | Automotive Online

Lannoy volgt Verstijnen op bij Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

De personeelswisseling is een gevolg van een organisatieverandering bij Bosch die juli vorig jaar al heeft plaatsgevonden. Toen is de tak independent aftermarket van Bosch Benelux samengevoegd met die van Bosch Frankrijk. De nieuwe organisatie is Automotive Aftermarket France-Benelux gedoopt.

Lees meer over de nieuwe organisatiestructuur en het nieuwe gezicht van Bosch in Nederland in het interview met Verstijnen en Lannoy in Automotive 14 die aanstaande vrijdag verschijnt.