CAS en G.E.A. Automaterialen gaan Bosch voeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De twee zelfstandige grossiers werken al geruime tijd samen, onder meer op het gebied van onderdeleninkoop. Samen bedienen ze in de regio’s Zuidoost Drenthe en Noordoost Overijssel zo’n honderd garagebedrijven. Met de nieuwe strategische overeenkomst proberen ze de groeiende concurrentie het hoofd te blijven bieden.

Uitstraling
“Zowel garages als grossiers zoeken partners die mee kunnen denken hoe verdere groei gewaarborgd blijft en een succesvolle toekomst verzekerd is”, zegt directeur Henk Geerts van Cas. “De uitbreiding van ons assortiment met de Bosch-lijnen is een waardevolle aanvulling op ons pakket.”

De belangrijkste meerwaarde is echter de extra ondersteuning van garagisten die de samenwerking Havam en Bosch mogelijk maakt. “We kunnen onze klanten nu Bosch diagnoseapparatuur leveren, uiteenlopende technische trainingen aanbieden en een verbeterde uitstraling bezorgen”, aldus directeur Erick van de Belt van G.E.A.

Waarborg
De samenwerking gaat met onmiddellijke ingang in. Klanten kunnen de Bosch-onderdelen direct en gemakkelijk bestellen via onder andere ikwilonderdelen.nl en Aldoc. “Wij zorgen voor een snelle levering en regelen samen met Havam en Bosch dat onze klanten de juiste trainingen krijgen.” De samenwerking met de strategische partners waarborgt volgens Geerts en Van de Belt de toekomst van de beide grossiers en die van hun klanten. “De keuze was dus snel gemaakt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

CAS en G.E.A. Automaterialen gaan Bosch voeren | Automotive Online

CAS en G.E.A. Automaterialen gaan Bosch voeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De twee zelfstandige grossiers werken al geruime tijd samen, onder meer op het gebied van onderdeleninkoop. Samen bedienen ze in de regio’s Zuidoost Drenthe en Noordoost Overijssel zo’n honderd garagebedrijven. Met de nieuwe strategische overeenkomst proberen ze de groeiende concurrentie het hoofd te blijven bieden.

Uitstraling
“Zowel garages als grossiers zoeken partners die mee kunnen denken hoe verdere groei gewaarborgd blijft en een succesvolle toekomst verzekerd is”, zegt directeur Henk Geerts van Cas. “De uitbreiding van ons assortiment met de Bosch-lijnen is een waardevolle aanvulling op ons pakket.”

De belangrijkste meerwaarde is echter de extra ondersteuning van garagisten die de samenwerking Havam en Bosch mogelijk maakt. “We kunnen onze klanten nu Bosch diagnoseapparatuur leveren, uiteenlopende technische trainingen aanbieden en een verbeterde uitstraling bezorgen”, aldus directeur Erick van de Belt van G.E.A.

Waarborg
De samenwerking gaat met onmiddellijke ingang in. Klanten kunnen de Bosch-onderdelen direct en gemakkelijk bestellen via onder andere ikwilonderdelen.nl en Aldoc. “Wij zorgen voor een snelle levering en regelen samen met Havam en Bosch dat onze klanten de juiste trainingen krijgen.” De samenwerking met de strategische partners waarborgt volgens Geerts en Van de Belt de toekomst van de beide grossiers en die van hun klanten. “De keuze was dus snel gemaakt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.