Oomt beloont behoud leerwerkplekken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Oomt verdwijnen er door de economische crisis veel leerwerkplekken. Naar schatting kunnen zo’n vierhonderd leerlingen door de regeling alsnog hun schooljaar afmaken. De maatregel geldt voor de hele branche en voor alle functieniveaus.
“Het is heel belangrijk snel te handelen. Van deze leerlingen moet de branche het immers hebben voor de instroom van nieuwe werknemers. Het zou zonde zijn als zij de branche de rug toe keren. Aan hen zal, zodra de economie weer aantrekt, immers opnieuw grote behoefte zijn”, aldus Bea Berndsen, secretaris van de stichting Oomt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Oomt beloont behoud leerwerkplekken | Automotive Online

Oomt beloont behoud leerwerkplekken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Oomt verdwijnen er door de economische crisis veel leerwerkplekken. Naar schatting kunnen zo’n vierhonderd leerlingen door de regeling alsnog hun schooljaar afmaken. De maatregel geldt voor de hele branche en voor alle functieniveaus.
“Het is heel belangrijk snel te handelen. Van deze leerlingen moet de branche het immers hebben voor de instroom van nieuwe werknemers. Het zou zonde zijn als zij de branche de rug toe keren. Aan hen zal, zodra de economie weer aantrekt, immers opnieuw grote behoefte zijn”, aldus Bea Berndsen, secretaris van de stichting Oomt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.