Autovak: schadeclaim afhakers, Sator positief

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de brief stelt Amsterdam RAI dat het verzoek tot annulering van deelname niet wordt geaccepteerd en dat Amsterdam RAI overweegt om de eventuele financiële schade die ontstaat te verhalen op de wegblijvers.
“Als je met zeven partijen op zo’n korte termijn besluit om je terug te trekken dan berokken je niet alleen de organisatie schade, maar ook de andere standhouders, die wel graag willen dat de beurs doorgaat”, zegt Molenschot. “We hebben de zeven equipmentleveranciers meerdere keren uitgenodigd voor een gesprek om te kijken wat we kunnen doen om ze tegemoet te komen. Maar beide keren zijn ze hier niet op ingegaan. Dan laten ze ons geen andere keuze.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autovak: schadeclaim afhakers, Sator positief | Automotive Online

Autovak: schadeclaim afhakers, Sator positief

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de brief stelt Amsterdam RAI dat het verzoek tot annulering van deelname niet wordt geaccepteerd en dat Amsterdam RAI overweegt om de eventuele financiële schade die ontstaat te verhalen op de wegblijvers.
“Als je met zeven partijen op zo’n korte termijn besluit om je terug te trekken dan berokken je niet alleen de organisatie schade, maar ook de andere standhouders, die wel graag willen dat de beurs doorgaat”, zegt Molenschot. “We hebben de zeven equipmentleveranciers meerdere keren uitgenodigd voor een gesprek om te kijken wat we kunnen doen om ze tegemoet te komen. Maar beide keren zijn ze hier niet op ingegaan. Dan laten ze ons geen andere keuze.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.