TRW distribueert Gabriel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Berichten dat TRW de productiefaciliteiten van Gabriel zou hebben overgenomen, spreekt TRW tegen. “TRW heeft 51% van de aandelen in de joint-venture”, zegt woordvoerder Malte Raddatz van Arvin Meritor. “De joint venture gaat uitsluitend om distributie van Gabriel schokdempers. Arvin Meritor blijft deze produceren.” Wat de gevolgen zijn voor de Nederlandse markt is op dit moment nog niet duidelijk. In ons land wordt Gabriel gedistribueerd door USN-Centuri. “Voor ons verandert er niets”, zegt directeur Johan van der Hoeven. “We zijn officieel distributeur van Gabriel voor de Benelux, en dat blijven we.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.