Netwerkherschikking Toyota zet door: Jacob Schaap koopt Louwman Schagen

Louwman • Alle medewerkers gaan mee naar Botman Schagen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Jacob Schaap)

Dealerholding Jacob Schaap koopt de vestiging Schagen van de Louwman Dealer Group. Dat meldt het bedrijf op Linkedin. Het bedrijf gaat verder onder de naam Botman Schagen. Jacob Schaap kocht Botman in 2019.

De overname is met ingang van mei. Alle medewerkers gaan mee naar Botman Schagen.

Importeur Louwman & Parqui is bezig met een grondige herschikking van het dealernetwerk. In de afgelopen periode wisselden meerdere dealervestigingen van eigenaar.

Louwman Dealer Group staat op plek 2 in de Automotive Dealerholding Top 60 en Jacob Schaap op plek 51. Bestel de uitgave hier. In de Top 60 staat ook een overzicht van alle dealernetwerken. Toyota had begin dit jaar nog 32 dealerpartners (2018: 44).

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Netwerkherschikking Toyota zet door: Jacob Schaap koopt Louwman Schagen | Automotive Online

Netwerkherschikking Toyota zet door: Jacob Schaap koopt Louwman Schagen

Louwman • Alle medewerkers gaan mee naar Botman Schagen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Jacob Schaap)

Dealerholding Jacob Schaap koopt de vestiging Schagen van de Louwman Dealer Group. Dat meldt het bedrijf op Linkedin. Het bedrijf gaat verder onder de naam Botman Schagen. Jacob Schaap kocht Botman in 2019.

De overname is met ingang van mei. Alle medewerkers gaan mee naar Botman Schagen.

Importeur Louwman & Parqui is bezig met een grondige herschikking van het dealernetwerk. In de afgelopen periode wisselden meerdere dealervestigingen van eigenaar.

Louwman Dealer Group staat op plek 2 in de Automotive Dealerholding Top 60 en Jacob Schaap op plek 51. Bestel de uitgave hier. In de Top 60 staat ook een overzicht van alle dealernetwerken. Toyota had begin dit jaar nog 32 dealerpartners (2018: 44).

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.