ABS Den Elzen neemt ABS Autoherstel Skiljan over

Overname • De autoschadeherstelgroep spreekt over ‘een strategische zet’.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: ABS Den Elzen)

ABS Den Elzen neemt per 1 februari de vestiging van ABS Autoherstel Skiljan in Capelle aan den IJssel over. Dat meldt ABS Den Elzen in een persbericht. Daarmee versterkt de schadeherstelgroep zijn grip op de regio.

Den Elzen streeft naar een ‘leidende positie’ in de regio. De schadeherstelgroep nam vorig jaar Autoschade Charlois van Peter van Es over.

Algemeen directeur Joost den Elzen legt uit: “De overname van de activiteiten en het vastgoed van ABS Skiljan past naadloos in onze strategie. De locatie is strategisch gelegen binnen ons verzorgingsgebied. We zijn ervan overtuigd dat het zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.”

Volgens Den Elzen ‘biedt de vestiging in Capelle aan den IJssel een unieke kans’ om de bedrijfsdoelen te behalen en om de klantenservice te ‘optimaliseren’.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.