Munsterhuis neemt Autoschade Winterswijk over

Overname • Het bedrijf wordt een ASN-vestiging.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Autoschade Winterswijk (foto: Munsterhuis)

Munsterhuis Groep neemt per 1 december Autoschade Winterswijk (ASW) over. Net als de andere schadebedrijven van Munsterhuis wordt ASW aangesloten bij schadeketen ASW. Dit meldt Munsterhuis.

Dennis Kolsté begon 16 jaar geleden met Autoschade Winterswijk. Hij blijft de komende maanden nog bij het bedrijf werken, om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Autoschade Winterswijk heeft zes medewerkers die meegaan naar de nieuwe eigenaar.

Munsterhuis heeft in Oost Nederland acht dealervestigingen van de merken Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Alpine en Ferrari. Daarnaast heeft de groep vier schadebedrijven: ASN Autoschade Munsterhuis (Enschede), ASN Autoschade Upper (Zwolle), ASN Autoschade Apeldoorn en Profix Schadeherstel (Goor). Daar wordt het bedrijf in Winterswijk nu aan toegevoegd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Munsterhuis neemt Autoschade Winterswijk over | Automotive Online

Munsterhuis neemt Autoschade Winterswijk over

Overname • Het bedrijf wordt een ASN-vestiging.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Autoschade Winterswijk (foto: Munsterhuis)

Munsterhuis Groep neemt per 1 december Autoschade Winterswijk (ASW) over. Net als de andere schadebedrijven van Munsterhuis wordt ASW aangesloten bij schadeketen ASW. Dit meldt Munsterhuis.

Dennis Kolsté begon 16 jaar geleden met Autoschade Winterswijk. Hij blijft de komende maanden nog bij het bedrijf werken, om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Autoschade Winterswijk heeft zes medewerkers die meegaan naar de nieuwe eigenaar.

Munsterhuis heeft in Oost Nederland acht dealervestigingen van de merken Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Alpine en Ferrari. Daarnaast heeft de groep vier schadebedrijven: ASN Autoschade Munsterhuis (Enschede), ASN Autoschade Upper (Zwolle), ASN Autoschade Apeldoorn en Profix Schadeherstel (Goor). Daar wordt het bedrijf in Winterswijk nu aan toegevoegd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.