Emiel Stolk (Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023): ‘We gokken op een luchtige planning’

Autobedrijf van het Jaar • Tesla’s rijden af en aan bij Stolk Autoservice, dat zestien jaar na de oprichting is uitgeroepen tot Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023. Een titel die veel losmaakt bij oprichter Emiel Stolk, een ondernemer pur sang die “liever gokt dan zichzelf theoretisch suf rekent”.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Emiel Stolk. (Foto: Gerrit Boer).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.