Hooikammer Groep werkt samen met veilinghuis Biddo

Biddo • Hooikammer Groep maakt voertuigen ‘veilinggereed’ voor Biddo.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Vlnr Gerhard Prent, Raymond Kieft en Jean-Paul Hooikammer. (Foto: Biddo)

Hooikammer Groep en online veilinghuis Biddo gaan samenwerken. Hooikammer is geselecteerd als partner voor het uitvoeren van de remarketingactiviteiten voor Biddo. Dit maakt Biddo bekend.

Op het online platform van Biddo kunnen autobedrijven auto’s kopen en verkopen. Sinds 2021 ontzorgt het autobedrijven door het volledige remarketingproces gecentraliseerd af te handelen. Het proces om de voertuigen ‘veilinggereed’ te maken wordt nu door Hooikammer Groep afgehandeld.

Raymond Kieft, directeur wholesale van Biddo laat weten: “Hooikammer Groep is voor ons de perfecte partner om de remarketing van voertuigen aan uit te besteden. Deze deal stelt ons in staat verder te groeien met onze veilingactiviteiten in de wetenschap dat we de steun hebben van Hooikammer Groep voor het veiling klaar maken van de voertuigen.”

In februari dit jaar nam dealerholding Wensink Automotive een belang in Biddo. Over de grootte van het belang doen de bedrijven geen uitspraken, maar volgens Wensink is er sprake van een ‘ingroeiscenario’. De dagelijkse leiding van Biddo is sindsdien in handen van Raymond Kieft (voormalig Auto1).

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Hooikammer Groep werkt samen met veilinghuis Biddo | Automotive Online

Hooikammer Groep werkt samen met veilinghuis Biddo

Biddo • Hooikammer Groep maakt voertuigen ‘veilinggereed’ voor Biddo.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Vlnr Gerhard Prent, Raymond Kieft en Jean-Paul Hooikammer. (Foto: Biddo)

Hooikammer Groep en online veilinghuis Biddo gaan samenwerken. Hooikammer is geselecteerd als partner voor het uitvoeren van de remarketingactiviteiten voor Biddo. Dit maakt Biddo bekend.

Op het online platform van Biddo kunnen autobedrijven auto’s kopen en verkopen. Sinds 2021 ontzorgt het autobedrijven door het volledige remarketingproces gecentraliseerd af te handelen. Het proces om de voertuigen ‘veilinggereed’ te maken wordt nu door Hooikammer Groep afgehandeld.

Raymond Kieft, directeur wholesale van Biddo laat weten: “Hooikammer Groep is voor ons de perfecte partner om de remarketing van voertuigen aan uit te besteden. Deze deal stelt ons in staat verder te groeien met onze veilingactiviteiten in de wetenschap dat we de steun hebben van Hooikammer Groep voor het veiling klaar maken van de voertuigen.”

In februari dit jaar nam dealerholding Wensink Automotive een belang in Biddo. Over de grootte van het belang doen de bedrijven geen uitspraken, maar volgens Wensink is er sprake van een ‘ingroeiscenario’. De dagelijkse leiding van Biddo is sindsdien in handen van Raymond Kieft (voormalig Auto1).

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.